Aizat_Percubaan Pertamaaizat
Jangan lupa kepada peminat-peminat Aizat di Kluang untuk menyertai pertandingan Karaoke Lagu-Lagu Aizat sempena pelancaran Album VCD Karaoke. Dengan hanya membeli VCD karaoke Aizat pada hari pertandingan diadakan, anda layak untuk menyertai dan memenangi hadiah-hadian tajaan Universal Music. Pendaftaran dan penjualan VCD Karaoke Aizat bermula dari jam 11pagi sehingga 5petang. Jangan lupa berkunjung ke Kluang Mall pada 2hb Ogos 2009.. Jumper anda di sana!!!!!

DSC_4645DSC_4794
Buat julung kalinya, Saiful Apek dan rakan-rakan akan membuat persembahan di Kluang Mall pada 16hb Ogos 2009 bermula jam 5 petang sehingga 6 petang. Datanglah beramai-ramai ke Kluang Mall dan berhibur bersama Saiful Apek dan rakan-rakan.

1-malaysia-1(1)
Menekap tapak tangan pada Logo 1 Malaysia yang akan bermula dari 7hb Ogos 2009 sehinnga 31hb Ogos 2009 di Kluang Mall dengan semangat untuk menyahut seruan Perdana Menteri Malaysia, Yang Amat Berhormat Dato’ Seri Najib Tun Razak dengan tema 1 Malaysia dan juga sambutan hari kemerdekaan yang ke-52.

1 SEMANGAT
1 SUARA
1 MALAYSIA

Pelamin_GoldnBronze
Pameran andaman & busana pengantin melayu diadakan adalah untuk memudahkan para pasangan yang bakal melangsungkan perkahwinan untuk memilih dan mencari butik yang sesuai mengikut selera dan citarasa masing-masing. Disamping itu juga pelbagai acara juga telah disusun atur oleh pihak penganjur untuk menghangatkan lagi suasana antaranya persembahan dan aktiviti beramah mesra bersama artis jemputan dan kemunculan khas juruhebah radio Best 104. Oleh itu, kepada bakal-bakal pengantin yang akan mendirikan rumahtangga, datanglah beramai-ramai ke Kluang Mall dan menjadikah acara ini lebih ‘HANGAT” dari biasa semestinya hanya di Kluang Mall !!
Lovely_illustration_of_Parents_daughter_watching_snail_on_leaf_wallcoo.com
Sempena menyambut musim cuti persekolahan dan hari kemerdekaan yang je-52 yang bakal tiba, Kluang Mall membawakan aktiviti sehari bersama keluarga yang akan berlangsung di Ruang Legar, Pentas Utama, Kluang Mall pada tanggal 30hb Ogos 2009 dari jam 3pm – 7pm. Pelbagai acara dan aktiviti telah disusun atur untuk membuatkan Hari Keluarga bersama Kluang Mall ini menjadi aktiviti santai dan riadah bersama Ibubapa dan anak-anak. Luangkan masa anda dan bersamalah kita memupuk semangat kasih sayang diantara ibubapa dan anak-anak dan juga beramah mesra bersama kakitangan Kluang Mall.

Advertisements

0 Responses to “Upcoming August Event”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Advertisements
May 2018
M T W T F S S
« Jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

%d bloggers like this: